Δελτίο Τύπου


Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 11 Μαϊου 2023 πραγματοποιήθηκε στο 3ο ΕΠΑΛ Αθηνών η ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ με Τίτλο: “Ψηφιακή Σήμανση σε Χώρους Παροχής Υγείας” και Κωδικό: 2021-1-ΕL01-KA121-VET-000010277, που υλοποίησε το σχολείο στην Πορτογαλία. Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής του 3ου ΕΠΑΛ. Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Κουράκος και ο Διευθυντής του 9ου ΕΠΑΛ Αθηνών κ. Στέφανος Παπαλέξης.

Ο Διευθυντής του 3ου ΕΠΑΛ Αθηνών καλωσορίζοντας όλους τους καλεσμένους παρουσίασε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για το σχολείο και τους μαθητές η συμμετοχή στο πρόγραμμα ERASMUS+. Στη συνέχεια περιέγραψε τα στάδια υλοποίησης του προγράμματος. Μαθητές μίλησαν για την εμπειρία που έζησαν και παρουσιάστηκαν φωτογραφίες με τις δραστηριότητες των συμμετεχόντων μαθητών.

Την ημερίδα εκτός των μαθητών του 3ου και 9ου ΕΠΑΛ παρακολούθησαν μαθητές από το 8ο Ε.Κ. Αθηνών και 1ο Εσπερινού ΕΠΑΛ Ταύρου. Τα προαναφερθέντα σχολεία συνεργάζονται ως κοινοπραξία σε προγράμματα ERASMUS.

Η εκδήλωση έληξε με απονομή Πιστοποιητικών στους μαθητές που συμμετείχαν.